סיכומים

פורום

חזרה לסיכומים

תגובות

הוספת תגובה
רציתי לדעת אם הקורס קשה מאוד או כבד מאוד אשמח לקבל תגובה
אם עשיתם את הקורס הנ"ל או שאתם מכירים אנשים שעשו אותו.
בתודה מראש
koko
כאשר פונים לאוכלוסיה מעורבת יש להשתמש בלשון זכר. מאוד פמיניסטי ומגעיל
כיום נוהגים לפנות לפי כמות האנשים הגדולה
דבר שני האתר רק עוזר תתיחס בהתאם
העברית היא שפה מחוייבת מגדר וכאשר פונים לנשים וגברים כאחד יש להשתמש בלשון זכר. ההנחה שלך מוכרת ומוטעית.
שלא תביני לא נכון, מעריך מאוד את האתר ואת העזרה. כל הכבוד על ההשקעה. אם זאת, פנייה בלשון נקבה היא לא רק בכדי לעורר פרובוקציה, אלא לא בלשון עברית תקנית.
יש תיקונים עדכניים לשפה שקובעים שלכל קבוצת אנשים ניתן לפנות גם בלשון זכר וגם בלשון נקבה וזה לא משנה מה היחס בין הגברים לנשים
מלבד זאת. באם פונים לפי קבוצת המין הגדולה יותר, כמו שאת טוענת, למה את פונה בלשון נקבה? הרוב הגורף של הסטודנטים הלומדים מדעי המחשב הוא ממין זכר
מול טענותייך בדבר האתר הכתוב בצורה פמנסטית ומגעילה..
כשהאתר פשוט אתר שעוזר לקהילת הסטודנטים שבאקדמית.
למה לא פשוט להנות מהעובדה הזו וגם אם צורת הדיבור מפריעה יש דרכים להעיר

שנית הייתי שמחה לכתוב אתר שכזה :) מי אמר לך שאני זו שכתבתי אותו

שלך בברכה
אני
היי רוני,

זוהי קביעה מגעילה ומטופשת, ואני מתנגדת לה. אם לא היה זה עולם של גברים הלשון הייתה אחרת. את מחאתי הנני מציגה לראווה באתר הפרטי שלי.

בברכת סמסטר מוצלח,
רותם הראל
יש סיכוי לתקן את הלינקים או להעלות שוב לשרת אחר, עכשיו זה זמן קריטי לפני הבחינות :)
הי, יש אולי למישהו חומר בסיבוכיות...
שיכול להעלות לאתר?..
תודה ובהצלחה......
תודה רבה על האתר! שיחקת אותה!!!

סיכום בלוגיקה - Here I come!
את אדירה.

נ.ב
אם יש אפשרות, אולי כדאי להוסיף לקורסים בתיאור גם כמה לינקים למקורות מידע (כמו סיכומונה וכדומה)
רותם היקרה
יש בעיה חוזרת באתר, כאשר רוצים להוריד סיכומים, ולוחצים על הפורמט הדרוש PDF. נפתח חלון שבו רוצים מאיתנו ססמא כאילו אנחנו מנהלי האתר. לאחר מכן הסיכומים יותר לא מופיעים גם אם מרעננים את המסך?
יש דרך להוריד את הקבצים של הסיכומים למחשב ? בתודה
אמיר
הבעיה היא בתכנים ישנים שהעלתי מזמן בצורה כזאת שבאמת לא ניתן להוריד. בשביל שניתן יהיה להוריד אצטרך להעלות מחדש את הסיכומים הישנים, בפורמט החדש.
אטפל בזה אחרי המבחן...
כל הכבוד לך, אני מאוד מעריך את מה שאת עושה...
תמשיכי כך... :)
אתר פשוט גאוני מלא חומר כתוב. פשוט אחלה. עוד מעט נהיה חמדנים ונבקש גם שתפתרי את כל המבחנים וכל המועדים.
סתם אתר פשוט גאוני