אני רוצה להשוות את התוצאות שיצאו לי לפני שאני מגיש,כי אני מרגיש בחלק מהתרגילים שאני לא סגור אם פתרתי נכון...מישהו שלמד בעבר יכול לסרוק? או שיש לו על המחשב?
אחרי מבחן כל כך קשה חייבים לעשות הכל בשביל למנוע עוד מועד ב' אחד. אותי באופן אישי זה מכניס לאטרף של לימודים ודוחף אותי קדימה. מקווה שגם אתכם, תלמדו חזק, יש לכם שלושה ימים וחצי.
בהצלחה לכולם, ותזכרו, בהשלמות חדו"א עוברים בציון טוב במועד א' :)
זוהי ההמלצה שלי כיצד ללמוד למבחן. חשוב לציין שזוהי הדרך שלי ללמוד והיא לא בהכרח מתאימה לכולם.
אוקיי, אז אני מקציבה לעצמי את היום ואת 60% ממחר לעבור על החומר. המטרה היא לפחות לקרוא את כל המשפטים ודוגמאות עיקריות, כאשר אם הזמן מספיק לעבור גם על הוכחות ולנסות להוכיח אותם, ולעבור על כל הדוגמאות ולנסות לפתור את כולם לבד (ככל שהזמן מאפשר).
חשוב לדעתי להקציב זמן ללמידת החומר מכיוון שחייבים, פשוט חייבים לפתור הרבה מבחנים. עניין של סדר עדיפויות.
מחר אני מתחילה ומסיימת מבחן אחד, כולל מעבר על הפתרונות.
שבת וראשון - לפתור כמה שיותר מבחנים, חלק לפתור במלואם, חלק רק לקרוא את התשובות ולהבין אותן, לפי ההרגשה.
המבחן האחרון ביום ראשון - סימולציית מבחן אמיתית כדי לקבל תחושה של זמן.
טיפ חשוב: לכל מבחן יש לי דף הכנה למבחן, שבו אני כותבת בנקודות טעויות שהיו לי במהלך הלמידה בניסוח חיובי. אני מוסיפה לשם גם משפטים והגדרות שאני לא זוכרת. 10 דקות לפני המבחן אני קוראת את הדף הזה וכך את הדברים שהיה לי הכי קשה לזכור - אני בטוח זוכרת.
אפשרות ההורדה נחסמה בינתיים מסיבה טכנית אבל היא תאופשר שוב בקרוב. הסיבה היא שהתכנים יושבים באתר שנקרא Scribd. מכיוון שזהו אתר בעל דירוג הרבה יותר גבוה בגוגל מאשר תלמידונת, יוצא שכל תוכן שלי עולה בחיפוש קודם כל ב-Scribd, ורק אחר כך בתלמידונת. לכן בחרתי באפשרות להפוך את כל התכנים לפרטיים ב-Scribd, וזה חסם גם את ההורדה.
יש דרכים לאפשר את ההורדה למרות שהתוכן הוא Private, אך הן דורשות עבודה שלא אוכל לבצע כנראה עד תום תקופת המבחנים. לאחר מכן אעשה זאת.
אם בינתיים יש מישהו שכן חשוב לו להוריד את התכנים, אנטון הציע דרך טובה לעשות זאת: יש להוריד תוכנה שיודעת להדפיס קובץ לפורמט PDF (למשל doPDF), ולבחור באפשרות הדפסת תוכן באמצעות התוכנה הזאת. בדרך זו ניתן לשמור אל המחשב האישי את כל התכנים בתלמידונת.
המשימה הנוכחית שאני עובדת עליה היא העלאת תכנים לאתר (כל אחת תוכל להעלות תוכן לקורס). ומיד אחר כך הוספת עורך מתקדם לתגובות (הוספת לינק, עיצוב הטקסט והוספת קבצים), במקום תיבת הטקסט המינימליסטית שיש כרגע.
נכון להיום כ-40% מגולשי האתר משתמשים בפיירפוקס, הייתר בעיקר באקספלורר על מגוון גרסאותיו, ובדפנדפנים אחרים. מה שאומר לצערי כי הפתרון שהצעת, אף כי הוא יחסית פשוט לביצוע, לא מתאים במקרה הזה.
תגובות
אני רוצה לעשות הדפסה דו"צ מסודרת של כל החומר של חדו"א אבל אי אפשר להוריד אותו, יש דרך להשיג אותו?
תודה רבה.
מתנצלת על אי הנוחות...
למה זה ירד?
אלגוריתמים - איריס
ויש גם בערך חצי מההרצאות של נועה רוזנברג שהעלתי בעבר
אלגוריתמים - סיכומים של נועה רוזנברג
רותם
זה מאוד יעזור!
תודה רבה מראש!
פתרונות של תרגילים 1 עד 59
http://rapidshare.com/files/406805605/Hedva.rar
בהצלחה
כל הכבוד על ההרמה וההשקעה!
עזרת לי *מאד* בליניארית 2 ובעוד כל מיני.. ממש ממש תודה!
נשיקות!
חג פורים שמח!!!!!!!!!!
חבל שרק בחיפוש בגוגל לאחרונה גיליתי אותו
חבל שהוא לא מפורסם לכל הסטודנטים במכללה...
תודה לך!!
עצוב...
פתרון:
בהנחה ש-
האם
h(x,y,z) = f(x,y) + continue
או
h(x,y,z) = f(x,y) - continue
כי בחלק מהמקומות אני רואה פלוס ובחלק אני רואה מינוס
בהצלחה לכולם, ותזכרו, בהשלמות חדו"א עוברים בציון טוב במועד א' :)
אוקיי, אז אני מקציבה לעצמי את היום ואת 60% ממחר לעבור על החומר. המטרה היא לפחות לקרוא את כל המשפטים ודוגמאות עיקריות, כאשר אם הזמן מספיק לעבור גם על הוכחות ולנסות להוכיח אותם, ולעבור על כל הדוגמאות ולנסות לפתור את כולם לבד (ככל שהזמן מאפשר).
חשוב לדעתי להקציב זמן ללמידת החומר מכיוון שחייבים, פשוט חייבים לפתור הרבה מבחנים. עניין של סדר עדיפויות.
מחר אני מתחילה ומסיימת מבחן אחד, כולל מעבר על הפתרונות.
שבת וראשון - לפתור כמה שיותר מבחנים, חלק לפתור במלואם, חלק רק לקרוא את התשובות ולהבין אותן, לפי ההרגשה.
המבחן האחרון ביום ראשון - סימולציית מבחן אמיתית כדי לקבל תחושה של זמן.
טיפ חשוב: לכל מבחן יש לי דף הכנה למבחן, שבו אני כותבת בנקודות טעויות שהיו לי במהלך הלמידה בניסוח חיובי. אני מוסיפה לשם גם משפטים והגדרות שאני לא זוכרת. 10 דקות לפני המבחן אני קוראת את הדף הזה וכך את הדברים שהיה לי הכי קשה לזכור - אני בטוח זוכרת.
בהצלחה לכולם
WHY ???????????????????
אפשרות ההורדה נחסמה בינתיים מסיבה טכנית אבל היא תאופשר שוב בקרוב.
הסיבה היא שהתכנים יושבים באתר שנקרא Scribd. מכיוון שזהו אתר בעל דירוג הרבה יותר גבוה בגוגל מאשר תלמידונת, יוצא שכל תוכן שלי עולה בחיפוש קודם כל ב-Scribd, ורק אחר כך בתלמידונת. לכן בחרתי באפשרות להפוך את כל התכנים לפרטיים ב-Scribd, וזה חסם גם את ההורדה.
יש דרכים לאפשר את ההורדה למרות שהתוכן הוא Private, אך הן דורשות עבודה שלא אוכל לבצע כנראה עד תום תקופת המבחנים. לאחר מכן אעשה זאת.
אם בינתיים יש מישהו שכן חשוב לו להוריד את התכנים, אנטון הציע דרך טובה לעשות זאת: יש להוריד תוכנה שיודעת להדפיס קובץ לפורמט PDF (למשל doPDF), ולבחור באפשרות הדפסת תוכן באמצעות התוכנה הזאת. בדרך זו ניתן לשמור אל המחשב האישי את כל התכנים בתלמידונת.
מקווה שעניתי לך על השאלה.
בהצלחה במבחנים :)
רותם
קודם כל - תודה על התשובה המפורטת.
שאלתי היא - האם הסיכומים שבאתר בקורס "השלמות חדו"א" הינם סיכומי השיעור במלואם, או שמא תקציר השיעור?
תודה רבה,
בהצלחה בבחינות גם לך,
אייל
תודה
צריך להגיש את תרגילים 42-46
נכון להיום כ-40% מגולשי האתר משתמשים בפיירפוקס, הייתר בעיקר באקספלורר על מגוון גרסאותיו, ובדפנדפנים אחרים. מה שאומר לצערי כי הפתרון שהצעת, אף כי הוא יחסית פשוט לביצוע, לא מתאים במקרה הזה.
אשמח להצעות נוספות :)
טסטינג 1,2,...
בדיקה