השלמות חדו"א

פורום

חזרה להשלמות חדו"א

תגובות

הוספת תגובה
אנחנו ממש מעריכים אותך.. אתר מן המושקעים שראיתי... יישר כח!
16/10/10 10:26
למה אי אפשר להוריד את החומרים?
אני רוצה לעשות הדפסה דו"צ מסודרת של כל החומר של חדו"א אבל אי אפשר להוריד אותו, יש דרך להשיג אותו?

תודה רבה.
יש כרגע תקלה בחלק מהחומרים. אני מקווה לסדר את זה בקרוב.

מתנצלת על אי הנוחות...
יש סיכוי שבשבוע הקרוב תעלי את המחברת במערכות בסיסי נתונים? יש עוד מעט מבחן של סמסטר קיץ. תודה
לא סיימתי את הקורס סמסטר קודם, ולכן גם אין לי את כל הסיכומים
יש חלק מהסיכומים (בעיקר הראשונים, עד שפרשתי) מהקורס בסמסטר 2010ב' עם איריס
אלגוריתמים - איריס

ויש גם בערך חצי מההרצאות של נועה רוזנברג שהעלתי בעבר
אלגוריתמים - סיכומים של נועה רוזנברג

רותם
אני רוצה להשוות את התוצאות שיצאו לי לפני שאני מגיש,כי אני מרגיש בחלק מהתרגילים שאני לא סגור אם פתרתי נכון...מישהו שלמד בעבר יכול לסרוק? או שיש לו על המחשב?

זה מאוד יעזור!
תודה רבה מראש!
העלתי לך את זה לראפידשר:
פתרונות של תרגילים 1 עד 59

http://rapidshare.com/files/406805605/Hedva.rar

בהצלחה
אני אגיד לך כאן - יש לך אתר אדיר!
כל הכבוד על ההרמה וההשקעה!
עזרת לי *מאד* בליניארית 2 ובעוד כל מיני.. ממש ממש תודה!
אני כבר כמה ימים לא ישן, והאתר שלכן היה נקודת האור היחידה, הסיכומים מצויינים הרבה יותר טובים מהמחברת שלי.
נשיקות!
http://www.youtube.com/watch?v=ZYxgjJK7kD0
תודה רבה על הכיף, נהניתי
שלום!
חג פורים שמח!!!!!!!!!!
אם אתה במכללה תוכל לצלם ממני. בכל מקרה אעלה את המבחן בקרוב.
לצערי אין לי סורק עכשיו ולכן אין לי אפשרות לסרוק את המבחן בהשלמות חדו"א. עמכם הסליחה...
בכול מקרה אתר ממש ממש מגניב ומועיל
חבל שרק בחיפוש בגוגל לאחרונה גיליתי אותו
חבל שהוא לא מפורסם לכל הסטודנטים במכללה...
תודה לך!!

8/3/09 15:17
פעם הבאה תגידי לי ואני אסדר אותך ... בתקווה שלא נצטרך יותר מדי, תודה בכל מקרה
ועוד חשבתי שאני אקבל בין 90 ל100, עכשיו אני מקווה שיהיה פאקטור ואז אני עוד איכשהו אקבל 60.
עצוב...
האם הטור \sum_{n=1}^{\infty}{\frac{n ln n}{\sqrt{n^5+1}}} מתכנס או מתבדר?

פתרון:
\frac{n ln n}{\sqrt{n^5+1}}<\frac{n\cdot n^{\frac{2}{5}}}{\sqrt{n^5}}=\frac{1}{n^{\frac{11}{10}}
בהנחה ש-ln n<n^{\frac{2}{5}. p>1 והטורים חיוביים ולכן ממבחן ההשוואה הטור מתכנסץ
חלק א', שאלה 1: בדוק את התכנסות האינטגרל \int_{0}^{1}{\frac{x^p}{sin x}
מה היא הנוסחא?
האם
h(x,y,z) = f(x,y) + continue
או
h(x,y,z) = f(x,y) - continue
כי בחלק מהמקומות אני רואה פלוס ובחלק אני רואה מינוס
זה לא משנה מכיוון ש-\lambda הוא מספר כלשהו. תשתמשי במה במתאים לך באותו רגע.
חבל לכם על הזמן איזה נוסחאון. יש בו ה-כ-ל
מישהו יודע אם ניתן להביא דף נוסחאות מהבית??
מותר להביא למבחן שני דפי נוסחאות (=4 עמודים). חכו לנוסחאון של תלמידונת :)
אחרי מבחן כל כך קשה חייבים לעשות הכל בשביל למנוע עוד מועד ב' אחד. אותי באופן אישי זה מכניס לאטרף של לימודים ודוחף אותי קדימה. מקווה שגם אתכם, תלמדו חזק, יש לכם שלושה ימים וחצי.

בהצלחה לכולם, ותזכרו, בהשלמות חדו"א עוברים בציון טוב במועד א' :)
זוהי ההמלצה שלי כיצד ללמוד למבחן. חשוב לציין שזוהי הדרך שלי ללמוד והיא לא בהכרח מתאימה לכולם.

אוקיי, אז אני מקציבה לעצמי את היום ואת 60% ממחר לעבור על החומר. המטרה היא לפחות לקרוא את כל המשפטים ודוגמאות עיקריות, כאשר אם הזמן מספיק לעבור גם על הוכחות ולנסות להוכיח אותם, ולעבור על כל הדוגמאות ולנסות לפתור את כולם לבד (ככל שהזמן מאפשר).

חשוב לדעתי להקציב זמן ללמידת החומר מכיוון שחייבים, פשוט חייבים לפתור הרבה מבחנים. עניין של סדר עדיפויות.

מחר אני מתחילה ומסיימת מבחן אחד, כולל מעבר על הפתרונות.

שבת וראשון - לפתור כמה שיותר מבחנים, חלק לפתור במלואם, חלק רק לקרוא את התשובות ולהבין אותן, לפי ההרגשה.

המבחן האחרון ביום ראשון - סימולציית מבחן אמיתית כדי לקבל תחושה של זמן.

טיפ חשוב: לכל מבחן יש לי דף הכנה למבחן, שבו אני כותבת בנקודות טעויות שהיו לי במהלך הלמידה בניסוח חיובי. אני מוסיפה לשם גם משפטים והגדרות שאני לא זוכרת. 10 דקות לפני המבחן אני קוראת את הדף הזה וכך את הדברים שהיה לי הכי קשה לזכור - אני בטוח זוכרת.

בהצלחה לכולם
תגידי ביטלת את האופציה לשמור את ההרצאות בקובץ PDF?? כי אני הצלחתי לשמור לפני שבוע והיום אני כבר לא מצליח
WHY ???????????????????
היי אייל,

אפשרות ההורדה נחסמה בינתיים מסיבה טכנית אבל היא תאופשר שוב בקרוב.
הסיבה היא שהתכנים יושבים באתר שנקרא Scribd. מכיוון שזהו אתר בעל דירוג הרבה יותר גבוה בגוגל מאשר תלמידונת, יוצא שכל תוכן שלי עולה בחיפוש קודם כל ב-Scribd, ורק אחר כך בתלמידונת. לכן בחרתי באפשרות להפוך את כל התכנים לפרטיים ב-Scribd, וזה חסם גם את ההורדה.

יש דרכים לאפשר את ההורדה למרות שהתוכן הוא Private, אך הן דורשות עבודה שלא אוכל לבצע כנראה עד תום תקופת המבחנים. לאחר מכן אעשה זאת.

אם בינתיים יש מישהו שכן חשוב לו להוריד את התכנים, אנטון הציע דרך טובה לעשות זאת: יש להוריד תוכנה שיודעת להדפיס קובץ לפורמט PDF (למשל doPDF), ולבחור באפשרות הדפסת תוכן באמצעות התוכנה הזאת. בדרך זו ניתן לשמור אל המחשב האישי את כל התכנים בתלמידונת.

מקווה שעניתי לך על השאלה.

בהצלחה במבחנים :)
רותם
היי רותם,

קודם כל - תודה על התשובה המפורטת.
שאלתי היא - האם הסיכומים שבאתר בקורס "השלמות חדו"א" הינם סיכומי השיעור במלואם, או שמא תקציר השיעור?

תודה רבה,
בהצלחה בבחינות גם לך,
אייל
הפתרונות שמפורסמים הם לא מפורטים\לא ברורים וזה יוכל לעזור לנו.
תודה
קודם כל ברוך הבא לפורום :)
צריך להגיש את תרגילים 42-46
אפשר להוסיף feature של הוספת קבצים? מסובך להכניס טקסט מתמטי בגוף ההודעה... תודה!
המשימה הנוכחית שאני עובדת עליה היא העלאת תכנים לאתר (כל אחת תוכל להעלות תוכן לקורס). ומיד אחר כך הוספת עורך מתקדם לתגובות (הוספת לינק, עיצוב הטקסט והוספת קבצים), במקום תיבת הטקסט המינימליסטית שיש כרגע.
מעולה. זה ממש יעזור. אגב, חבל שיותר אנשים לא מכירים את האתר.
יש לי חזון ליצור פורום שניתן יהיה לכתוב בו נוסחאות מתמטיות בנוסח LaTeX, אבל זה עוד רחוק...
שניתן לכתוב איתו ב latex , אבל רק מי שיש לו פיירפוקס רואה, השאר רואים טקסט:)
היי טל, ברוך הבא לפורום ותודה רבה על הצעתך.

נכון להיום כ-40% מגולשי האתר משתמשים בפיירפוקס, הייתר בעיקר באקספלורר על מגוון גרסאותיו, ובדפנדפנים אחרים. מה שאומר לצערי כי הפתרון שהצעת, אף כי הוא יחסית פשוט לביצוע, לא מתאים במקרה הזה.

אשמח להצעות נוספות :)
טסטינג 1,2,...
טסטינג 1,2,...
1/1/09 16:14
בדיקה
בדיקה