ילדה, אין סיבה להזניח אף אחד. רוצים לעזור לכולם. את ההרצאות שלא העלתי פשוט אין לי. או שלא הייתי בשיעור או שלא כתבתי. אם למישהו יש אפשרות להעלות אשמח אם יעשה זאת. אני אשאל במכללה.
יש לי אלה לגבי חיסור וחיבור בינארי..
כמו בשאלה ממועד א' עם A-B והמשלים ל2:
אם כשאני הופך לבינארי את A ו B אין להם אותו מספר סיביות מימין לנקודה,
איך אני אמור לחבר בינהם?
נגיד במקרה של המבחן:
A= XXX....XXX.101
B= XXX...XXX.0011
מוסיפים 0 מימין לA? איך מחברים בינהם(נניח וכבר הפכתי למשלים)?
בקישור הבא יש דוגמה מלאה (שלב אחר שלב) לצמצום בשיטת קווין מקלוסקי >a href="http://www.cs.ualberta.ca/~amaral/courses/329/webslides/Topic5-QuineMcCluskey/sld007.htm" target="_blank">http://www.cs.ualberta.ca/~amaral/courses/329/webslides/Topic5-QuineMcCluskey/sld007.htm
בשאלה שהייתה במבחן היו מספרים גדולים. הבנתי שיש שיטה קצת אחרת לפתרון עבור מספרים גדולים, אבל אני לא יודעת מהי (לא הייתי בהרצאה הזו)
קודם כל למי שנבחן מחר ובכלל בהצלחה דבר שני לקראת המועד ב במבנה מחשבים אשמח להבין את שיטות 2 ו3 ביצוג מספרים. כלומר ע ידי משלים ל1 ומשלים ל2 אני לא מבינה מהם הטווחים אותם מספר בעל n סיביות יכול ליצגץ כמו כן אם נותנים לי מספר נגיד 1000 האם זה המספר השלילי הוא שזה מספר חיובי שניתן לחישוב בקלות כמו שידוע לנו. תודה לכל תשובה ותגובה
אני עובר על המבחנים ויש לי איזה 2 שאלות אולי תוכלו לעזור לי:
1. בשאלות בסיס מושלם - נתונה f, איך ממשים בסיס מושלם עם f ושער AND או OR?
לדוג' שאלה 1 ממבחן 28.2.06 סעיף 2
2. בשאלות עם FF חדש MN - אני מחליט איזה FF אני יכול לממש בהתאם לשורות שנתונות לי? לדוג' שאלה 4 ממבחן 1.2.05 או שאלה 4 ממבחן 28.2.06
1. בקשר לשאלות בסיס מושלם: בכל בסיס מושלם חייב להיות השער NOT, אחרת הוא לא בסיס מושלם. שער NOT מקבל רק פרמטר אחד, ולכן בשאלות האלו אני תמיד מתחילה בלהציב בפונקציה F(XXXX) ולראות מה קורה. אם קיבלתי X' זה הצלחתי לממש שער NOT, ואם בנוסף נתון בשאלה כי שער AND או שער OR נתונים, אז סיימנו (כי הוכחנו בכיתה ש-NOT + AND או OR זה בסיס מושלם). כל תוצאה אחרת אומרת שהבסיס אינו מושלם.
2. כן, אתה צריך להחליט איזה מהפליפלופים ניתן לממש. התשובה הנכונה במקרה זה היא T פליפלופ והמימוש הוא כזה: מעברים קו ישר מ-T ל-M, וקו נוסף + מהפך מ-T ל-N.
תגובות
למשל 2 ו -3 וכו וכו
תודה!
את ההרצאות שלא העלתי פשוט אין לי. או שלא הייתי בשיעור או שלא כתבתי. אם למישהו יש אפשרות להעלות אשמח אם יעשה זאת. אני אשאל במכללה.
אתם יודעים איפה יש חומר לסמסטר א'
כמו בשאלה ממועד א' עם A-B והמשלים ל2:
אם כשאני הופך לבינארי את A ו B אין להם אותו מספר סיביות מימין לנקודה,
איך אני אמור לחבר בינהם?
נגיד במקרה של המבחן:
A= XXX....XXX.101
B= XXX...XXX.0011
מוסיפים 0 מימין לA? איך מחברים בינהם(נניח וכבר הפכתי למשלים)?
לפי מה שהבנתי זה נקבע על פי רמת הדיוק אותה אנו קובעים
ואת ההרצאה שהוא לימד על קויין מקולסקי (ואני בטוחה שרשמתי את השם לא נכון אבל את ם מבינים)
שלכולנו יהיה מועדי ב שמחים יותר
אחד הקישורים של המבחן לא עובד
יש לבחור את השני.
גם אני רואה שלמשל ב3 סימנתי ה' אתה סימנת א' ולשנינו יש וי.
>a href="http://www.cs.ualberta.ca/~amaral/courses/329/webslides/Topic5-QuineMcCluskey/sld007.htm" target="_blank">http://www.cs.ualberta.ca/~amaral/courses/329/webslides/Topic5-QuineMcCluskey/sld007.htm
בשאלה שהייתה במבחן היו מספרים גדולים. הבנתי שיש שיטה קצת אחרת לפתרון עבור מספרים גדולים, אבל אני לא יודעת מהי (לא הייתי בהרצאה הזו)
נקווה שיהיה בהצלחה
דבר שני לקראת המועד ב במבנה מחשבים אשמח להבין את שיטות 2 ו3 ביצוג מספרים. כלומר ע ידי משלים ל1 ומשלים ל2
אני לא מבינה מהם הטווחים אותם מספר בעל n סיביות יכול ליצגץ
כמו כן אם נותנים לי מספר נגיד 1000 האם זה המספר השלילי הוא שזה מספר חיובי שניתן לחישוב בקלות כמו שידוע לנו.
תודה לכל תשובה ותגובה
מישהו יכול לאשר את השמועה (ברמה של לקחת על עצמו את האחריות...) שהמבחן במועד ב' יורכב משאלות פתוחות ויורשה שימוש בחומר עזר?
תודה...
אני עובר על המבחנים ויש לי איזה 2 שאלות אולי תוכלו לעזור לי:
1. בשאלות בסיס מושלם - נתונה f, איך ממשים בסיס מושלם עם f ושער AND או OR?
לדוג' שאלה 1 ממבחן 28.2.06 סעיף 2
2. בשאלות עם FF חדש MN - אני מחליט איזה FF אני יכול לממש בהתאם לשורות שנתונות לי? לדוג' שאלה 4 ממבחן 1.2.05 או שאלה 4 ממבחן 28.2.06
תודה :)
1. בקשר לשאלות בסיס מושלם: בכל בסיס מושלם חייב להיות השער NOT, אחרת הוא לא בסיס מושלם. שער NOT מקבל רק פרמטר אחד, ולכן בשאלות האלו אני תמיד מתחילה בלהציב בפונקציה F(XXXX) ולראות מה קורה. אם קיבלתי X' זה הצלחתי לממש שער NOT, ואם בנוסף נתון בשאלה כי שער AND או שער OR נתונים, אז סיימנו (כי הוכחנו בכיתה ש-NOT + AND או OR זה בסיס מושלם). כל תוצאה אחרת אומרת שהבסיס אינו מושלם.
2. כן, אתה צריך להחליט איזה מהפליפלופים ניתן לממש. התשובה הנכונה במקרה זה היא T פליפלופ והמימוש הוא כזה: מעברים קו ישר מ-T ל-M, וקו נוסף + מהפך מ-T ל-N.
(אחלה אתר!)