נראה שההרצאה שאתה מחפש ממוספרת 21 אצלי, וכתוב שהיא מתאריך 30/5 במקום 31/5. נראה שיש לי בעיה במספור, אבל ההרצאות נמצאות שם. נותר לי להעלות את ההרצאה של יום שלישי (פתרון שאלות ממבחנים), ואת ההרצאה של היום שאקח מעינב. ביום שלישי תהיה הרצאה נוספת שגם אותה אעלה.
מהיכרות בסיסית עם MathML, אני מעדיפה את ה-Syntax של LaTeX על פני זה של MathML מכיוון שבפועל לוקח פחות זמן לכתוב LaTeX מאשר MathML.
Word מגיע עם תמיכה במשהו שדומה מאוד ל-LaTeX בצורה מובנית, ובזה אני משתמשת.
יש לי שאיפה לכתוב איזו אפליקציה מבוססת Flex אולי או Air שתתממשק עם הפורום של האתר והצ'אט שיהיה בו בעתיד (אולי כעבודת סמינריון) שתאפשר כתיבת נוסחאות באתר.
בסוף החופש יש להגיש את התרגיל החמישי בנושא לכסון מטריצות (העלתי את התרגיל לכאן). מי שלא הגיש את תרגיל 4 עדיין ניתן להגיש גם אותו בסוף החופש. תרגיל 4 כולל את השאלות הבאות: 40, 38 ב', 39 ג', 41, 43. שימו לב לרמז שנתנה כרמית לסעיף 40א' בהרצאה מס' 8.
היום קיבלנו דחייה של הגשת תרגיל 5 בלינארית. במקום להיום, צריך להגיש עד ליום ראשון הקרוב, 26 לאפריל. כרמית אפילו יצאה בזריזות מהכיתה בזמן שהעתקנו מהלוח לתאים והחזירה את העבודות של מי שכבר הגיש. אני די בטוחה שצריך לעשות את הכל מכיוון שלא שמעתי אחרת. מצד שני לא הייתי בשיעור ההשלמה שבו ניתן התרגיל. אולי מישהו אחר יודע?
תגובות
דחוף.. המבחן ביום שישי..
2) ד
3) ה
גם את שאלה 1 באמריקאי של אותו מבחן אני לא יודעת לפתור. למדנו משפט שאומר שאם A נורמלית אז גם g(A) נורמלית (עבור g פולינום כלשהו)?
העלתי לתלמידונת פתרון מעולה של מועד א' בציון 100 (עם פאקטור) מאת תומר בר.
שאלון הבחינה
פתרון בציון 100
אם למישהי יש מבחן בציון טוב יותר ומוכנה לפרסם אותו בתלמידונת, אשמח אם תשלח לי או שתעלה לאתר.
רותם
אשמח אם מישהו יוכל להעלות עוד סיכומים טובים בלוגיקה בדגש על עוצמות , או פתרונות לתרגילים של החוברת/ש"ב
תודה מראש,
נראה שיש לי בעיה במספור, אבל ההרצאות נמצאות שם.
נותר לי להעלות את ההרצאה של יום שלישי (פתרון שאלות ממבחנים),
ואת ההרצאה של היום שאקח מעינב.
ביום שלישי תהיה הרצאה נוספת שגם אותה אעלה.
אל דאגה, הכל בשליטה :)
בהצלחה
שאלות בארכיטקטורה בפורום אלגברה לינארית... אם הדטה-בייס שלי היה מת הוא היה מתהפך בקברו
תרגיל 8:
----------------------------
מחלק ג'
11. א, ב, ד, ה
12.
13.
16.
21.
22.
כל ההרצאות הרלוונטיות לתרגיל הזה נמצאות באתר.
תרגיל 9:
----------------------------
חלק ג: תרגיל 20, 24
חלק ד: שאלה 2
את ההרצאות הרלוונטיות (שתי הרצאות אחרונות) אעלה היום.
עמ' ב-8 (סיבובים, שיקופים והיטלים): תרגילים א, ב.
עמ' ב-3 והלאה: 9 ו',ז' (לכסון אוניטרי), 8, 17, 18, 21ד', 24ב'.
תסתכלי על MathML
יש גם PLUG IN ל WORD
מהיכרות בסיסית עם MathML, אני מעדיפה את ה-Syntax של LaTeX על פני זה של MathML מכיוון שבפועל לוקח פחות זמן לכתוב LaTeX מאשר MathML.
Word מגיע עם תמיכה במשהו שדומה מאוד ל-LaTeX בצורה מובנית, ובזה אני משתמשת.
יש לי שאיפה לכתוב איזו אפליקציה מבוססת Flex אולי או Air שתתממשק עם הפורום של האתר והצ'אט שיהיה בו בעתיד (אולי כעבודת סמינריון) שתאפשר כתיבת נוסחאות באתר.
תודה
האם את מעלה את ההרצאות האחרונות של השיעורים? יש אנשים שסומכים עליך! :)
תודה
1 a,c,d,f
3
4
6
9 ג,ד,ה
מטריצה אורתוגונלית = מטריצה אוניטרית ממשית
תודה
לא אספיק להעלות את ההרצאה האחרונה היום. אשתדל לעשות זאת בימים הקרובים.
רותם
כרמית אפילו יצאה בזריזות מהכיתה בזמן שהעתקנו מהלוח לתאים והחזירה את העבודות של מי שכבר הגיש.
אני די בטוחה שצריך לעשות את הכל מכיוון שלא שמעתי אחרת. מצד שני לא הייתי בשיעור ההשלמה שבו ניתן התרגיל. אולי מישהו אחר יודע?
בהזדמנות זו אודיע כי עדיין לא השגתי סיכום של שיעור ההשלמה, לכן אם למישהו יש סיכום טוב של השיעור הזה אשמח אם יודיע לי.
רותם
20
23
24 א
28
38 א
39 א
מני